Wil je vechtsportartikelen eenvoudig en snel online bestellen? OLB Sports, gevestigd in Arnhem, biedt een ruim assortiment aan met diverse vechtsportartikelen waarmee jij ongetwijfeld het maximale uit jezelf haalt. Welke sport beoefen je? Doe je aan (kick)boksen, karate of ben je een ster in krav maga? Voor elke soort vechtsport bieden wij de geschikte artikelen aan tegen een scherpe prijs. Wij zijn niet voor niets al meer dan 100 jaar een vertrouwde leverancier van zowel recreanten als topsporters! Welke vechtsportartikelen ga jij bestellen?

Vechtsportartikelen bestellen, doe je eenvoudig in onze webshop

Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen bieden wij vechtsportartikelen aan van de beste merken. Zo zijn we al jaren partner van het sportmerk Joya Sports, dat onder andere kickbokssets aanbiedt. Maar ook kleding, accessoires en ander sportmateriaal van merken zoals Reebok, Adidas, Booster en Danger vind je in onze webshop. Of je nu pas bent begonnen met het uitoefenen van een vechtsport of al jaren een actieve vechtsporter bent: een goede basis begint met het bestellen van de juiste vechtsportartikelen. Denk bijvoorbeeld aan bokshandschoenen, beschermers, bitjes, de juiste kleding en trainingsmateriaal, zoals stoot- en trapkussens, coaching mitts, double end balls en bokszakken.

Shop sportartikelen van topmerken

Heb je de juiste vechtsportartikelen gevonden en wil je deze direct bestellen? Plaats je je bestelling voor 15.00 uur en wij verzenden je pakketje dezelfde dag nog. Bestel je voor meer dan €50,-? In dit geval profiteer je ook nog eens van een gratis verzending! Indien je behoefte hebt aan persoonlijk advies of vragen hebt over onze producten, neem je eenvoudig contact met ons op. Mail naar [email protected], bel naar +31 (0)26 442 33 21 of kom langs in onze fitnesswinkel in Arnhem.

Hulp nodig bij het kiezen van bokshandschoenen?

Vul hieronder je gegevens in en bekijk snel welke bokshandschoenen bij jou passen.

Uw geslacht?

  • 1. Vul je gegevens in.

  • 2. Bekijk welke bokshandschoenen bij jou passen.

  • 3. Kies je bokshandschoenen en reken af.

  • 4. Geniet de volgende dag al van je nieuwe paar bokshandschoenen.