In een Joya kickboks set vind je alles wat je nodig hebt om een uitdagende kickboks sessie te takkelen. Het vooraanstaande merk Joya is al sinds 2000 niet meer weg te denken uit de wereld van de vechtsport. Het merk levert sportartikelen van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Wil je graag veilig en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige kickboks artikelen inslaan? Bij OLB Sports, gevestigd in Arnhem, slaag je ongetwijfeld! Bekijk onze collectie hieronder!

Begin je carrière goed met een Joya kickboksset

Een Joya kickboksset is het ideale starterspakket voor de beginnende kickbokser. Of je nu je kind een kickboks set cadeau wilt doen of zelf wilt beginnen met kickboksen: een Joya kickboks set is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen. Zo bevat de set voor kinderen bokshandschoenen, scheenbeschermers, een sportbroekje en een stoer sportshirt. In de complete set voor volwassen vind je ook al deze artikelen, plus een tok en een bandage.

Waarom kiezen voor een Joya kickboks set?

Waarom zou je kiezen voor de Joya kickboks set boven andere opties op de markt? Het antwoord is helder: kwaliteit en expertise. Joya staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van zowel beginners als professionals.

Met de Joya kickboks set ben je verzekerd van uitrusting van topkwaliteit, zodat je je volledig kunt richten op het verbeteren van je vaardigheden.

Welke maat Joya kickboks set past bij mij?

De Joya sets, bestaande uit handschoenen en scheenbeschermers, zijn ontworpen voor optimale prestaties en bescherming tijdens je trainingen en wedstrijden. Voor het bepalen van de juiste maat kun je eenvoudig gebruikmaken van de bijgevoegde maattabel.

Twijfel je nog over de maatvoering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. Bovendien kun je al onze sets persoonlijk komen bekijken en passen in onze winkel in Arnhem.

Maat: Gewicht / leeftijd:
4 oz 2 t/m 4 jaar
6 oz 4 t/m 6 jaar
8 oz 6 t/m 8 jaar
10 oz 8 t/m 10 jaar
12 oz Vanaf 10 jaar / Vrouwen
14 oz 70 kg +
16 oz 85 kg +
18 oz 120 kg +

De Voordelen van een Joya kickboks set

Joya kickboks spullen worden met vakmanschap vervaardigd in Thailand, waar de productie bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. De nauwgezette stiksels van onze bokshandschoenen en scheenbeschermers getuigen van de zorg en aandacht die aan elk detail wordt besteed, wat direct merkbaar is aan de kwaliteit van het materiaal.

Met een Joya kickboks set kies je voor duurzaamheid en een lange levensduur van zowel de handschoenen als de scheenbeschermers. Ons assortiment omvat verschillende sets van diverse kwaliteitsniveaus. We adviseren je om de product beschrijvingen zorgvuldig door te nemen, zodat je de set kunt selecteren die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Gemakkelijk Online Bestellen

Heb je de perfecte Joya set gevonden die aansluit bij jouw behoeften? Je kunt deze moeiteloos online bestellen en veilig afrekenen met een van onze geaccepteerde betaalmethoden. Als je jouw bestelling plaatst vóór 16:00 uur, wordt deze de volgende dag al bij je bezorgd.

Na ontvangst heb je maar liefst 90 dagen de tijd om te beoordelen of je tevreden bent met je aankoop, dus aarzel niet om je bestelling te plaatsen.

Indien de maat niet juist blijkt te zijn of als de set niet aan je verwachtingen voldoet, bieden wij kosteloze ruil- en retourmogelijkheden aan. Onze klantenservice staat tijdens openingstijden voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

  • Vanaf €50,- Gratis verzending

  • Voor 16:00 besteld morgen in huis*

  • 90 dagen bedenktijd en Gratis retourneren
  • Achteraf of gespreid betalen mogelijk